Dragi vizitatori,

Pensiunea Gold din Durău este unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante locuri din România, un loc care îşi are propria magie.

Oamenii care au lucrat la construcţia acestei clădiri au reuşit ca, în 9 luni(august 2010 – aprilie 2011), să dea naştere unui spaţiu ideal, al cărui echilibru natural a putut fi păstrat. Am reuşit să modelăm natura în folosul nostru, astfel că, aici se regăsesc cele 3 elemente vitale: pământul, apa şi aerul.

În trecut, muntele era sălaşul zeilor, un ţinut de temut, dar şi ispititor, pentru cei care i-au simţit chemarea. Ceahlăul este unul dintre cei mai iubiţi şi mai căutaţi munţi din România. Această regiune are un peisaj mirific, iar frumuseţea locurilor sale este greu de egalat. Iubitorii de munte pornesc pe cărările Ceahlaului în drumeţii, excursii şi expediţii cu scop istorico – geografic. Citându-l pe S. Mehedinţi, putem spune că “Snobii, care abia aşteaptă lunile de vară să poată spune că plecă în străinătate, nici nu bănuiesc ce comori de frumuseţe ascunde acest pământ!”.

Pensiunea Gold este amplasată în centrul staţiunii Durău, iar confortul, rafinamentul şi ospitalitatea de aici sunt de minim 4 stele, aşa cum vă veţi putea convinge şi singuri! Arhitectură clădirii şi designul spaţiilor interioare sunt alte aspecte de remarcat. Pensiunea se învecinează cu Mănăstirea Durău, Casa Pelerinul, Pârtia de schi Durău, Hotel Bistriţa, Hotel Bradul.

Gold este destinaţia perfectă pentru turiştii dornici de relaxare, mişcare şi servicii la cele mai înalte standarde. Camerele pensiunii Gold sunt în număr de 12 şi au fost gândite, până la cele mai mici detalii, pentru a vă asigură armonia şi confortul pe care îl doriţi. Camerele sunt spaţioase, curate, intime, dispun de un mobilier stilat şi de băi moderne, cu un design deosebit.
Scara interioară este o adevărată operă de artă şi conduce oaspeţii în salonul de living, unde, în imediată apropiere a unui şemineu, se pot servi diverse băuturi la discreţie.

În restaurantul pensiunii, se servesc preparate tradiţionale româneşti, într-un decor atrăgător de cramă, şi alături de o selecţie impresionantă de vinuri.

Vara, foişorul este locul ideal pentru a vă relaxă împreună cu prietenii sau, de ce nu, pentru a servi o cină romantică, pe un fond muzical bine ales, după ce aţi petrecut câteva clipe pe Podul Dragostei – mândria pensiunii Gold, un pod construit deasupra pârâului care trece exact prin curtea noastră!

Grădina, ale cărei flori şi plante ornamentale crează un superb decor natural, completează perfect stilul elegant al pensiunii.

Acestea sunt motivele pentru care am inclus pensiunea Gold printre cele mai frumoase locuri din ţara noastră. Iar staţiunea Durău reprezintă o destinaţie atractivă pentru turişti, deoarece una dintre cele mai plăcute metode de a face mişcare este aceea de a practică turismul montan.

Aceasta descriere reprezintă o invitaţie de călătorie către unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante locuri din România, oferind oaspeţilor şansa de a vedea unele dintre punctele de maximă atracţie din ţara noastră.
Asadar… când disponibilitatea şi dorinţă se întâlnesc, vă aşteptăm să călcaţi pragul pensiunii noastre! Vă veţi îndrăgosti de acest loc şi de oamenii de aici.
Pensiunea Gold – locul în care eşti condamnat să revii!

Gazda dvs